“ JETA ESHTE LEVIZJE  

  LEVIZJA ESHTE JETE   

Ortopedi - Traumatologji

Merren me sëmundjet e sistemit muskuloskeletik. 

Në departamentin tonë,  diagnostifikohen, trajtohen dhe    ndiqen (follow up) nje pjese e mire e  semundjeve te lidhura me kete specialitet.

Fusha e semundjeve qe  perfshihen ne kete dege jane;

 

  • Traumatologjia, semundjet muskuloskeletale qe vijne si pasoje e aksidenteve, rrezimeve te ndyshme.
  • Arthroplastika (vendosja e protezave ne gjunje, kuke, shpatull etj).
  • Kirurgjia arthroskopike (realizimi I operacioneve te mbyllura ne semundjet e kyceve).
  • Kirurgjia e dores, operacione mikrokirurgjikale duke perfshire dhe riimplantimin e pjeseve totalisht te shkeputura.
  • Kirurgjia e shtylles kurrizore.
  • Kirurgjia e femijeve: duke perfshire dhe semundjet e lindura te sistemit muskuloskeletik.
  • Kirurgjia onkologjike (e tumoreve) e sistemit muskuloskeletal.
  • Mjeksia sportive, problemet e shfaqura si pasoje e sporteve te ndryshme.

Nëse do të analizojmë më në detaje kete nendege (subspecialitete);

më shumë


Follow us on Social Network
Follow us on the internet
facebook - hmustafaozdemircom
Copyright 2012
E - newsletter
Sign up to get news in
Name / Surname :
 
E-Mail :

Phone: Fax: